Glasschilderij

Palmboom Glasschilderij

Trendex Global wordt gekenmerkt door de volgende zin: ‘’Verfraai je interieur met Trendex Global’’. Dat wil zeggen dat wij beschikken over kwalitatieve wanddecoratie producten, die zowel uw huis als uw werkomgeving kunnen verfraaien. Een belangrijke uitgangspunt van Trendex Global is, dat alle wanddecoraties zowel voor in huis als in de werkruimte geschikt zijn voor gebruik. Hoewel thuis en werkomgeving verschillende ruimtes zijn, kunnen onze glazenschilderijen zeker een bijdrage leveren om uw ruimte mooier te maken.  

Hedendaags merken wij als Trendex Global dat er een enorme stroming is naar moderner wonen. Meer mensen maken een keuze uit verschillende opties en accessoires om het woonruimte eigen te maken. Tegenwoordig worden er meer moderne, kleurrijke, unieke schilderijen gekozen door consumenten in plaats van traditionele schilderijen. Daarnaast worden er meer verstandige keuzes gemaakt uit vele opties. Denk hierbij aan levendige kleuren, kwaliteit, maar ook schoonmaakgemak.  Trendex Global geeft de consument de mogelijkheid om een bewuste keuze te maken bij het aanschaffen van verschillende wanddecoraties. De producten zijn kleurrijk, moderner, kwalitatiever en zijn makkelijk om schoon te maken.  

Wat is een glasschilderij?

Glazen Schilderijen
Glazen schilderijen

Glasschilderijen zijn die bedrukt worden met de beste drukmachines ter wereld. Ze zijn veilig en zeer kwalitatief. Ze breken niet en worden nauwkeurig ingepakt en verstuurd in een sterke emballage. De bedrukking van de glazen schilderijen worden op het achter oppervlak bedrukt, deze manier zorgt ervoor dat de afdruk achter het glas blijft. Zo ziet u de hoge afdrukkwaliteit en de elegantie van de afbeelding beter op het glas. Daarnaast vindt er een afwerking plaats op het glasschilderij wat voor een glanzend effect zorgt. Door de glanzende afwerking komende kleuren, afbeeldingen duidelijk in beeld. Duidelijkheid en levendigheid in glasschilderijen geven de mogelijkheid aan mensen die een moderne uitstraling in hun woon- en werkruimte willen creëren.

Bij het voorbereiden van het glasschilderij gaat de voorkeur naar een speciaal dik glas. Het glas wat gebruikt wordt bij het maken van de schilderijen zijn tien keer duurzamer dan de gewone glas. De schilderijen worden gedrukt op 4 mm onbreekbaar gehard glas. Tijdens het drukproces worden drukmachines en inkten van hoge kwaliteit gebruikt. Met behulp van de UV- printtechnologie komen de foto’s/afbeeldingen die gedrukt worden, overeen met de gekozen foto’s/afbeeldingen.

Waarom zou u de voorkeur geven aan een glasschilderij?

De glasschilderijen kunnen gebruikt worden bij diverse ruimtes, zowel in huis als in werkomgeving. Levendig gekleurde, moderne en/of abstracte afbeeldingen kunnen worden gezien als blikvangers in de ruimte waar de glasschilderijen gebruikt worden. Daarnaast kunnen de glasschilderijen fungeren om de ruimte te laten opvallen. Het glanzende effect van de glasschilderijen trekken zeker de aandacht van de kijker. Deze schilderijen zijn frame loos en behoren tot de belangrijkste voorkeuren van liefhebbers van moderne decoraties en/of accessoires.

 Voeg een andere sfeer toe aan de ruimte met een glasschilderij.

Er zijn diverse redenen om voor een glasschilderij te kiezen. Een van de cruciale redenen zijn dat de glasschilderijen een moderne en een stijlvolle sfeer kunnen toevoegen aan de ruimte waarin ze zich bevinden. De bedrukking op het glas helpt dankzij de glanzende afwerking voor een moderne, modieuze uitstraling. Het is ook mogelijk om verschillende thema’s en kleurencombinaties te kiezen als het gaat om glasschilderijen. Het weergeven van moderne sfeer, vooral in het decoreren van commerciële ruimten zoals kantoren, geven een sfeervolle uitstraling. De glasschilderijen worden gelevers met een speciaal ophangsysteem wat monteren aan de muur makkelijk maakt. Zo kan je het glasschilderij direct na de aankoop aan de muur hangen zonder enige bewerking toe te passen.

Eenvoudige reiniging en een veilige decoratie

Het schoonmaken van het glasschilderij kan in veel gevallen een uitdagend proces zijn. Het kan in eerste instantie veel vragen oproepen terwijl het onderhoud en schoonmaak een te doen proces is. De glasschilderijen verzamelen na verloop van tijd stof, stofophoping brengt zeker geen schade aan glasschilderijen, maar zorgen voor een niet fijn uiterlijk. De glasschilderijen met gehard glas van 4 mm geven de mogelijkheid aan de consument om schoon te maken zonder ze van de muur af te halen. Hierdoor is het schoonmaken zeer gemakkelijk. Bovendien is het glas wat gebruikt is bij het maken van glasschilderijen onbreekbaar materiaal. Het glas, dat een speciaal hardingsproces heeft ondergaan, heeft ook duurzaamheidstests met succes doorstaan.

Modellen en prijzen voor de glasschilderijen

Modellen en prijzen van de glasschilderijen kunnen verschillen, afhankelijk van diverse factoren. Factoren zoals de afmetingen, de vorm van de glasschilderijen et cetera. De belangrijkste factor die de prijs van de glasschilderijen beïnvloeden zijn de grootte van de schilderijen. Tegenwoordig kunnen glasschilderijen in verschillende maten worden geproduceerd. Wanneer de glasschilderijen klein, middel of groot zijn kan dit leiden tot een prijsverhoging of verlaging. De afmetingen van de glasschilderijen bepalen ook de hoeveelheid materiaal wat er gebruikt wordt. Dit materiaal is zowel het glas waarop het schilderij gedrukt wordt als de inkt die gebruikt wordt tijdens het bedrukken. Om deze redenen zijn ook grotere glasschilderijen prijzig dan de smalle en middelgrote maten.

Dit bericht is gepost in Design. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van trendexglobal.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 33 reviews.